Om "o n e"

Den 17 September 2022 hade vi premiär på verket "o n e - en koreografisk installation och performance" på The Stockholm Fringe Festival på fina Telefonfabriken i Stockholm! Vi hade även premiär på konstfilmen stycket bygger på, på det nya digitala kulturhuset ArenaSTOFF dör den visades under tre dagar. För performancet vann vi "Excellence in performance" 2022 av Fringe juryn, vilket vi är oerhört glada och tacksamma för! <3


Medverkande: Alex Zethson, Rosanna Gunnarsson, Alexander Dam, Anna Näsström, Johan Bandholtz. Art Film in collaboration with videoartist Tanne Willow. In film also: Bianca Tarum, Yared Tilahun Cederlund.

"I ett dunkelt rum mellan dåtid, nutid och framtid letar sig Ongoing Realities konstfilm o n e tillbaka till en live-upplevelse vi är med om tillsammans. Det är en föreställning inuti en konsert inuti en film i ett format som påminner om en installation. Under föreställningens gång tillåts publiken förflytta sig och välja utifrån vilken position föreställningen upplevs. Möten mellan dansare, film och musiker flyter mellan olika tidsligheter, och formar ett abstrakt men innerligt porträtt av en torktumlad tillvaro bland referenser och känslor, fångade stunder och inre resor."

Den 24 Mars kan ni se ett utdrag ur föreställningen "o n e" på Digital Innovationsfestivalen på Kulturhuset. Vi visar även vår VR installation för första gången i Stockholm. Medverkande: Anna Näsström, Johan Bandholtz samt Alexander Zethson på piano. Biljetter hittar ni på länken nedan!