o n e

dscf0543
dscf0392
dscf0319
dscf0422
dscf0529
dscf0354
dscf0382
dscf0273
dscf0347

Fotograf Maya Eneh

Verket hade premiär 2022 under Stockholm Fringe Festival där även filmen med samma namn visades på det nya digitala kulturhuset ArenaSTOFF. Föreställningen vann festivalens pris "Excellence In Performance" 2022. Föreställningen har också visats på Kulturhuset stadsteaterns digitala innovationsfestival samt på Scenkonstverkstan i Östersund i samarbete med Estrad Norr. Filmen har även visats på Oscarsteatern i samarbete med tidningarna Modern Psykologi och Forskning och Framstegs evenemang Hjärndagen. 


.  

"I ett dunkelt rum mellan dåtid, nutid och framtid letar sig Ongoing Realities konstfilm o n e tillbaka till en live-upplevelse: det är en föreställning inuti en konsert inuti en film i ett format som påminner om en installation. Under föreställningens gång tillåts publiken förflytta sig och välja utifrån vilken position föreställningen upplevs. Möten mellan dans, musik och film flyter mellan olika tidsligheter och formar ett abstrakt men innerligt porträtt med flera olika referenser, känslor, stunder och inre resor."


Koncept och koreografi: Anna Näsström och Johan Bandholtz


Ljuddesign: Alexander Zethson och Rosanna Gunnarsson


På scen under Stockholm Fringe: Alexander Zethson, Rosanna Gunnarsson, Alexander Dam, Anna Näsström


Konstfilm i samarbete med filmskaparen Tanne Willow. I filmen dansar Bianca Tarum, Yared Tilahun Cederlund, Anna Näsström och Johan Bandholtz.


Med stöd av Riksteatern väst och Region Östra Skaraborg, Konstnärsnämnden och Konstmuseet i Skövde. Tack också till Dancenter Sthlm